Mesitili on vuonna 2008 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa kirjanpidon ja muun taloushallinnon palveluja erilaajuisina kuukausi- ja vuosipaketteina yrityksille ja yhdistyksille.  Palvelua saa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kirjanpito on parhaimmillaan paljon muutakin kuin pelkkiä numeroita, ja siksi Mesitilin palvelupaketit sisältävät aina myös neuvontaa. Kirjanpitäjäsi auttaa sinua ymmärtämään, mitä kirjanpidosta saadut luvut merkitsevät ja miten ne vaikuttavat kannattavuuteen. Halutessasi saat myös ehdotuksia toimintasi kehittämiseksi toivottuun suuntaan.

Mesitili tuntee yritysten ja yhdistysten arjen kiireet, ja siksi palvelua saa myös iltaisin ja viikonloppusin. Ota yhteyttä ja kerro milloin sinulle sopisi!

 

Mesitili sijaitsee Kangasalan läpi kulkevan päätien varrella osoitteessa Tarpilankuja 6 B. Toimistoomme kerrostalon alakerran työtiloihin pääsee kulkemaan sekä ylä- että alapihan kautta. Kummallakin puolella on B-rappu selvästi merkattu ja Mesitilin kyltit ohjaavat ulko-ovilta perille. Postilaatikko sijaitsee yläpihan puolella postin ohjeiden mukaisesti. Autoileville on pihassa vieraspaikkoja

Kartta

 

 

 

 

 

Mesitili on Suomen Yrittäjien jäsen